Werkwijze

 

In een combinatie van loondienst (bij een Algemeen Maatschappelijk Werk instelling) en het voeren van een eigen praktijk kan ik optimaal mijn deskundigheid inzetten..

Tijdens mijn NLP opleiding heb ik volop genoten. Bij thuiskomst bruiste ik nog van de energie en ideeën. Ook het werken met behulp van NLP vaardigheden levert mij dezelfde kwaliteit. Zie daar mijn motivatie om met u aan de slag te willen. En ik veronderstel dat ik die kwaliteit aan u kan doorgeven.
Om met u te werken aan hetgeen u wilt bereiken zet ik alles in waarvan ik denk dat het werkt. Mijn Maatschappelijk Werk achtergrond en de NLP opleiding hebben mij sterk gevormd maar het eclectische is van waaruit ik werk.  U bepaalt uiteindelijk uw traject en de effectiviteit.
Het aansluiten bij uw vragen en oplossingen bepalen de werkrichting. Ik werk graag kortdurend en doelgericht. Humor en respect zijn belangrijke ingredienten.
Ik ga er vanuit dat u zich na onze gesprekken prettiger voelt, lekkerder in uw vel steekt en zich gelukkiger voelt. Tenminste dat is volgens mij de essentie waar het in veranderingswerk omgaat.

U kunt zich bij mij aanmelden voor een kennismakingsgesprek om te onderzoeken of we met elkaar kunnen werken.
"Vertrouwen komt te voet en gaat te paard"!

Vervolgens gaan we in gesprek over:

- hoe is het nu met u
- wat wilt u bereiken (positief en haalbaar)
- wat u tegenhoudt, belemmert om uw doel te bereiken
- wat is nodig om het wel te bereiken
- hoe ga je het toepassen
- wat is het effect op de lange termijn
- wat is het effect op uzelf, op anderen (ecologie)

Anne Muller
Maatschappelijk Werker & NLP Master Practioner

* Stuur een email naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en ik neem contact met u op voor een eerste kennismaking.